Penthouse A – 130.97m²

Apartament me Hapsirë të Jashtëzakonshme, Vendi i Duhur për Familjen Tuaj

Ky penthouse ka veçantinë e tij në të gjithë kompleksin, pasi ka sipërfaqe të madhe dhe ofron pamje mahnitëse drejt kryeqytetit. E organizuar për një familje shumë të madhe, arkitektura e këtij apartamenti special është e menduar në çdo detaj, pasi që dhoma e ditës bashkë me kuzhinën kanë një ballkon të madh ku e gjithë familja mundet të kalojnë kohën së bashku. Poashtu apartamenti luksoz përmban 3 dhoma të gjumit, ku dy prej tyre kanë banjo dhe njëra ballkon privat. Gjithashtu hapsira përmban edhe WC, Depo, e Hapsirën komunikuese.