Penthouse B – 147.93m²

Banesa Juaj e Ëndrrave më afër se Kurrë! Ambient Luksoz.

Apartamenti më i veçant i gjithë kompleksit sepse ofron hapsirë të gjerë, luksoze, praktike, private, dhe funksionale – pra të gjitha në një vend. Banesa penthouse me katër dhoma gjumi, 2 për fëmijë dhe dy për çifte kanë banjot e veçuara dhe ballkon. Poashtu, është banjo e përbashkët së bashku me depo. Veçantia e saj qëndron tek dhoma e ditës bashkë me kuzhinën pasi do të ndjeheni sikur jeni brenda një apartamenti që gjithmonë keni ëndërruar. Por mahnitja vazhdon kur ke në posedim ballkonin më të gjerë të gjithë kompleksit.