TIPI F2 – 88.18m²

Komoditet i Pakrahasueshëm

Banesë e planifikuar për familje të vogla. Dhoma e ditës dhe kuzhina së bashku me ballkon kanë pamjen më të mirë drejt kryeqytetit. Gjithashtu në banesë përfshihen dy dhoma të fjetjes: për prindër dhe fëmijë. Poashtu, në banesë është banjo e përbashkët, depo, WC dhe hapsira komunikuese.