TIPI E1 – 130.2m²

Banesë Ideale dhe Kompakte

Banesë tre dhomëshe, si një ndër banesat më të mëdha të kompleksit është e organizuar specifikisht për të ju ofruar lirinë familjeve të mëdha të jetojnë komod. Përbëhet nga 3 dhoma gjumi nga të cilat 2 prej tyre janë për çifte, përshkak se të dyja kanë afër banjot. Njëra nga dhomat e fjetjes ka ballkonin personal, kurse apartamenti përmban edhe një ballkon të përbashkët ku kanë dalje dhoma e ditës dhe kuzhina. Gjithashtu, apartamenti përmban dhomën për fëmijë, depon, dhe WC.