TIPI D2 – 87.04m²

Për një Apartament Funksional dhe Praktik, është Zgjedhja e Duhur

Banesë e menduar dhe organizuar aq mirë me nga dy dhoma gjumi dhe qëndrimin ditor, e kuzhinën si dhe një ballkon që ofrojnë pamje të pakrahasueshme me ndonjë vend tjetër. Banesa gjithashtu përmban banjo, WC dhe hapsirë komunikuese që mundëson organizim më të mirë të garderobës.