TIPI E2 – 88.04m²

Pamje të Paharrueshme, e Funksionalitet të Përsosur

Banesë e planifikuar për familje deri në katër anëtarë. Dhoma e ditës dhe kuzhina së bashku me ballkon kanë pamjen më të mirë drejt kryeqytetit. Gjithashtu në banesë përfshihen dy dhoma të fjetjes: për prindër dhe fëmijë. Poashtu, në banesë është banjo e përbashkët, depo, WC dhe hapsira komunikuese. Çka e bën të veçantë këtë banesë është se dhomat e fjetjes kanë ballkon të përbashkët.