TIPI D1 – 87.1m²

Projekt i Dizajnuar për Harmoni Familjare

Banesë me dy dhoma e gjysmë, një banjo dhe depo. Qëndrimi ditor, kuzhina, dhe ballkoni kanë hapsirë të organizuar për të krijuar harmoni familjare. Pozicioni i ballkonit të banesës të ofron mundësinë që të keni pamje nga hapësira gjelbëruese.