TIPI D1 – 85.18m²

Rehati dhe Komoditet

Banesë dy dhomëshe e gjysmë, me pamje fantastike e orientuar nga hapsira gjelbëruese e kompleksit. Kjo banesë posedon qëndrimin ditor që bashkë me kuzhinën kanë dalje në ballkon, poashtu banesa posedon dy dhoma të fjetjes, banjo dhe depo.