TIPI C2 – 60.72m²

Ambient Praktik dhe i Përsosur

Banesë e organizuar në mënyrë funksionale për çifte. Vlen të përmendet komoditetin që ofron qëndrimi ditor dhe kuzhina. Të cilat kanë një ballkon që ju mundëson një pamje nga hapsira e gjelbërt rreth kompleksit.