TIPI C2 – 85.18m²

Qetësi dhe Rahati

Banesë me dy dhoma gjumi e pershtatshme për çifte dhe familje të vogla. Një nga 3 banesat që gjenden të njejtin kat, garanton qetësi, privatësi dhe rahati për ju. Banesa gjithashtu ka banjo, depo, dhe ballkon.