TIPI C1 – 101.1m²

Banesë që do ta Dëshironte çdo Familje

Banesë me tre dhoma gjumi me sipërfaqe të madhe ku munden të jetojnë lirshëm një familje e madhe. Njëra nga dhomat e gjumit për prindër ka banjon e veçantë si dhe dy dhoma të gjumit për fëmijë bashkë me qëndrimin ditor dhe kuzhinën kanë qasje në ballkon. Poashtu, në banesë përfshihet edhe banjo e përbashkët, depo dhe WC.