TIPI C1 – 109.84m²

Ambient Luksoz, Privat, dhe i Përshtatshëm për një Familje të Madhe

Banesë tre dhomëshe e gjysmë, me një plan arkitekturor të menduar në mënyre perfekte. Kjo banesë përmban tre dhoma të gjumit, një për prindër, dy dhoma për fëmijë, banjo, dhe WC. Poashtu, banesa posedon hapsirën e gjerë të qëndrimit ditor dhe kuzhinën që bashkë me dy ballkona ofrojnë hapsirë për familje të madhe deri në gjashtë anëtarë.