TIPI B2 – 105.64m²

Arkitekturë Moderne dhe e Qëndrueshme

Kjo banesë është e pajisur me dy ballkona që kanë një pamje fantastike nga pjesa gjelbëruese e kompleksit. 3 dhoma gjumi, banjo, depo, e WC janë të organizuara për të krijuar veçantinë e këtij apartamenti. Shtojeni edhe materialet ndërtuese nga prodhues ndërkombëtar që Malësia Residence ka partneritet – dhe e kuptoni se pse vizioni juaj është misioni ynë.