TIPI B2 – 119.34m²

Luks dhe Klas në një Vend

Banesë me tre dhoma gjumi, e ndertuar me një arkitekturë moderne. Një nga 3 banesat e katit, premton qetësi maksimale për banorët e saj. Për më shumë, materialet tona ndërtuese nga prodhues ndërkombëtar janë qërshia mbi tortë të kësaj banese luksoze. Banesa përmban edhe depo, banjo, dy ballkona, dhe ka pamje të mrekullueshme.