TIPI B1 – 84.2m²

Ambient i Mjaftueshëm për Lumturinë Tuaj

Banesë për një familje katër anëtarëshe. Dhoma e ditës dhe kuzhina kanë dalje në ballkon, ndërsa dhoma e fjetjes për prindër dhe dhomën e fjetjes për fëmijë i ofrojnë funksionalitet këtij apartmenti. Gjithashtu, banesa përfshinë depon, si dhe banjon e përbashkët.