TIPI A2 – 84.2m²

Shijojeni Komoditetin dhe Hapsirën e Ngrohtë të këtij Apartamenti

Kjo banesë përmban dhomën e gjumit për prindër dhe për fëmijë që ofrojnë mundësinë e qetësisë. Gjitashtu qëndrimi ditor dhe kuzhina janë të sinkronizuara ashtu që të jetë hapsirë relaksuese dhe komforte, që të dyja bashk kanë dalje në ballkon me pamje ekskluzive. Për më shumë, banesa përmban banjon, WC dhe hapsirën komunikuese.