TIPI A1 – 105.7m²

Ambient Luksoz, Privat, dhe i Përshtatshëm për një Familje të Madhe

Banesë tre dhomëshe e gjysmë, me një plan arkitekturor të menduar në mënyre perfekte. Kjo banesë përmban tre dhoma të gjumit, një për prindër së bashku me banjo,dy dhoma për fëmijë, dhe dy banjo. Poashtu, banesa posedon hapsirën e gjerë të qëndrimit ditor dme kuzhinën që bashkë me ballkonin ofrojnë hapsirë për familje të madhe deri në gjashtë anëtarë.