TIPI B1 – 86.81m²

Banesë e Veçantë

Banesa përmban dy dhoma të gjumit, banjon, dhomën e pritjes, dhe kuzhinën që së bashku banesës i japin arkitekturë moderne. Poashtu depoja e banesës dhe korridori e plotësojnë funksionin e kësaj banesa.