TIPI A1 – 63.62m²

Zgjedhja e Duhur për Familjen Tuaj.

Apartament praktik dhe i pershtatshëm për familje të vogla, e më së shumti për çifte. E ndërtuar me shije, kjo banesë ka gjithçka që i nevojitet një familje për të pasur një jetë të rehatshme. Banesa përmban qëndrimin ditor së bashku me kuzhinën të cilat kanë qasje në ballkon. Dhomën e fjetjes, banjon, dhe depon që e përmbushin me të gjitha kushtet e nevojshme këtë apartament kompakt.