Apartamentet

Apartamentet mundësojnë të gjitha kushtet më të mira për jetesë. Me një punë të jashtëzakonshme të gjithë stafit për një kohë 2 vjeçare, Malësia Residence ju ofron apartamentet më unike dhe më të përshtatshme për jetesë. Numri i përgjithshëm i apartamenteve është 95, që ndahen në dy blloqe të cilat kanë një strukturë të veçantë. Gjithashtu të gjitha banesat janë të organizuara në gjashtë (6) lamella: A, B, C, D, E, dhe F dhe janë të projektuara duke u mbështetur në standarde evropiane me arkitekturën më moderne.

Tipet A1-D1 (Blloku 1)

Tipi A – 63.62

Apartament praktik dhe i pershtatshëm për familje të vogla, e më së shumti për çifte. E ndërtuar me shije,…

Më Shumë

Tipi B – 86.81

Banesa përmban dy dhoma të gjumit, banjon, dhomën e pritjes, dhe kuzhinën që së bashku banesës i japin…

Më Shumë

Tipi C – 109.84

Banesë tre dhomëshe e gjysmë, me një plan arkitekturor të menduar në mënyre perfekte. Kjo banesë përmban…

Më Shumë

Tipi D – 85.18

Banesë dy dhomëshe e gjysmë, me pamje fantastike e orientuar nga hapsira gjelbëruese e kompleksit…

Më Shumë

Tipet A2-C2 (Blloku 1)

Tipi A2 – 125.03

Banesë me hapsirë shumë të madhe, që ka kapacitet të akomodojë të gjithë familjen tuaj. 3 dhoma të fjetjes…

Më Shumë

Tipi B2 – 119.34

Banesë me tre dhoma gjumi, e ndertuar me një arkitekturë moderne. Një nga 3 banesat e katit, premton qetësi…

Më Shumë

Tipi C2 – 85.18

Banesë me dy dhoma gjumi e pershtatshme për çifte dhe familje të vogla. Një nga 3 banesat që gjenden të njejtin…

Më Shumë

Tipet A1-E1 (Blloku 2)

Tipi A – 105.7

Banesë tre dhomëshe e gjysmë, me një plan arkitekturor të menduar në mënyre perfekte. Kjo banesë përmban tre dhoma të…

Më Shumë

Tipi B – 84.2

Banesë për një familje katër anëtarëshe. Dhoma e ditës dhe kuzhina kanë dalje në ballkon, ndërsa dhoma…

Më Shumë

Tipi C – 101.1

Banesë me tre dhoma gjumi me sipërfaqe të madhe ku munden të jetojnë lirshëm një familje e madhe. Njëra nga…

Më Shumë

Tipi D – 87.1

Banesë tre dhomëshe e gjysmë, me dy dhoma gjumi, një banjo dhe depo. Qëndrimi ditor, kuzhina…

Më Shumë

Tipi E – 130.2m²

Banesë katër dhomëshe, si një ndër banesat më të mëdha të kompleksit është e organizuar specifikisht…

Më Shumë

Tipet A2-F2 (Blloku 2)

Tipi A2 – 84.2m²

Kjo banesë përmban dhomën e gjumit për prindër dhe për fëmijë që ofrojnë mundësinë e qetësisë. Gjitashtu…

Më Shumë

Tipi B2 – 105.64m²

Kjo banesë përmban dhomën e gjumit për prindër dhe për fëmijë që ofrojnë mundësinë e qetësisë…

Më Shumë

Tipi C2 – 60.72

Banesë e organizuar në mënyrë funksionale për çifte. Vlen të përmendet komoditetin që ofron qëndrimi ditor…

Më Shumë

Tipi D2 – 87.04

Banesë e menduar dhe organizuar aq mirë me nga dy dhoma gjumi dhe qëndrimin ditor, e kuzhinën si…

Më Shumë

Tipi E2 – 88.04

Banesë e planifikuar për familje deri në katër anëtarë. Dhoma e ditës dhe kuzhina së bashku me ballkon kanë…

Më Shumë

Tipi F2 – 88.18

Banesë e planifikuar për familje deri në katër anëtarë. Dhoma e ditës dhe kuzhina së bashku me ballkon kanë pamjen…

Më Shumë

Penthouse A

Penthouse A – 130.97

Ky penthouse ka veçantinë e tij në të gjithë kompleksin, pasi ka sipërfaqe të madhe dhe ofron pamje mahnitëse…

Më Shumë

Penthouse B

Penthouse B – 147.93

Apartamenti më i veçant i gjithë kompleksit sepse ofron hapsirë të gjerë, luksoze, praktike, private…

Më Shumë