Malësia Group

Gjithçka filloi në vitin 1991

Malësia Commerce është themeluar në vitin 1991 në qytetin e Podujevës. Gjatë viteve nën umbrellen e Malësia Group janë themeluar Malësia Invest, Malësia Beton, Malësia Market, Malësia Parking dhe Malësia Petrol. Të gjitha këto degë, operojnë me standarde Evropiane ku pikë fokusi gjithmonë është shërbimi adekuat ndaj konsumatorit… 

Malesia Residence

Apartamentet mundësojnë të gjitha kushtet më të mira për jetesë. Me një punë të jashtëzakonshme të gjithë stafit për një kohë 2 vjeçare, Malësia Residence ju ofron apartamentet më unike dhe më të përshtatshme për jetesë. Numri i përgjithshëm i apartamenteve është 95, që ndahen në dy blloqe të cilat kanë një strukturë të veçantë. Gjithashtu të gjitha banesat janë të organizuara në gjashtë (6) lamella: A, B, C, D, E, dhe F dhe janë të projektuara duke u mbështetur në standarde evropiane me arkitekturën më moderne.

Arkitektura

Tipet A1-D1 (Blloku 1)

Tipi A – 63.62

Apartament praktik dhe i pershtatshëm për familje të vogla, e më së shumti për çifte. E ndërtuar me shije,…

Më Shumë

Tipi B – 86.81

Banesa përmban dy dhoma të gjumit, banjon, dhomën e pritjes, dhe kuzhinën që së bashku banesës i japin…

Më Shumë

Tipi C – 109.84

Banesë tre dhomëshe e gjysmë, me një plan arkitekturor të menduar në mënyre perfekte. Kjo banesë përmban…

Më Shumë

Tipi D – 85.18

Banesë dy dhomëshe e gjysmë, me pamje fantastike e orientuar nga hapsira gjelbëruese e kompleksit…

Më Shumë

Tipet A2-C2 (Blloku 1)

Tipi A2 – 125.03

Banesë me hapsirë shumë të madhe, që ka kapacitet të akomodojë të gjithë familjen tuaj. 3 dhoma të fjetjes…

Më Shumë

Tipi B2 – 119.34

Banesë me tre dhoma gjumi, e ndertuar me një arkitekturë moderne. Një nga 3 banesat e katit, premton qetësi…

Më Shumë

Tipi C2 – 85.18

Banesë me dy dhoma gjumi e pershtatshme për çifte dhe familje të vogla. Një nga 3 banesat që gjenden të njejtin…

Më Shumë

Tipet A1-E1 (Blloku 2)

Tipi A – 105.7

Banesë tre dhomëshe e gjysmë, me një plan arkitekturor të menduar në mënyre perfekte. Kjo banesë përmban tre dhoma të…

Më Shumë

Tipi B – 84.2

Banesë për një familje katër anëtarëshe. Dhoma e ditës dhe kuzhina kanë dalje në ballkon, ndërsa dhoma…

Më Shumë

Tipi C – 101.1

Banesë me tre dhoma gjumi me sipërfaqe të madhe ku munden të jetojnë lirshëm një familje e madhe. Njëra nga…

Më Shumë

Tipi D – 87.1

Banesë tre dhomëshe e gjysmë, me dy dhoma gjumi, një banjo dhe depo. Qëndrimi ditor, kuzhina…

Më Shumë

Tipi E – 130.2m²

Banesë katër dhomëshe, si një ndër banesat më të mëdha të kompleksit është e organizuar specifikisht…

Më Shumë

Tipet A2-F2 (Blloku 2)

Tipi A2 – 84.2m²

Kjo banesë përmban dhomën e gjumit për prindër dhe për fëmijë që ofrojnë mundësinë e qetësisë. Gjitashtu…

Më Shumë

Tipi B2 – 105.64m²

Kjo banesë përmban dhomën e gjumit për prindër dhe për fëmijë që ofrojnë mundësinë e qetësisë…

Më Shumë

Tipi C2 – 60.72

Banesë e organizuar në mënyrë funksionale për çifte. Vlen të përmendet komoditetin që ofron qëndrimi ditor…

Më Shumë

Tipi D2 – 87.04

Banesë e menduar dhe organizuar aq mirë me nga dy dhoma gjumi dhe qëndrimin ditor, e kuzhinën si…

Më Shumë

Tipi E2 – 88.04

Banesë e planifikuar për familje deri në katër anëtarë. Dhoma e ditës dhe kuzhina së bashku me ballkon kanë…

Më Shumë

Tipi F2 – 88.18

Banesë e planifikuar për familje deri në katër anëtarë. Dhoma e ditës dhe kuzhina së bashku me ballkon kanë pamjen…

Më Shumë

Penthouse A

Penthouse A – 130.97

Ky penthouse ka veçantinë e tij në të gjithë kompleksin, pasi ka sipërfaqe të madhe dhe ofron pamje mahnitëse…

Më Shumë

Penthouse B

Penthouse B – 147.93

Apartamenti më i veçant i gjithë kompleksit sepse ofron hapsirë të gjerë, luksoze, praktike, private…

Më Shumë

Materialet Ndërtuese

Hapsirat brenda dhe jashtë residencave janë nga cilësia më e lartë duke filluar nga dyshemeja, qeramikat, sistemi i ngrohjes, energjisë, izolimi, hidroizolimi, dhe termo-izolimi. Materialet ndërtuese të përdorura vijnë nga kompanitë të cilat kanë standarde më të larta, dhe njëkohësisht janë partnerët tanë. Kualiteti dhe cilësia janë kriteret të cilat kompania Malësia Invest shfaq interesim maksimal.

Dyshemeja

Parket tre shtresor i klasit të parë nga kompania Graboplast, ky prodhues garanton cilësi dhe jetëgjatësi të dyshemesë. Ndërsa keramika dhe pllakat janë nga prodhuesi ndërkombëtar Tubadzin.

Dritaret

Dritaret janë nga kompania Salamander, kompani gjermane që operon në të gjithë botën, që ofron sistem të dritareve akustike dhe ultra-efikase.

Dyert

Dyert janë të kualitetit më të lartë të cilat testohen dhe kontrollohen për përmbushje të kritereve teknike. Dyert janë të prodhuara nga fabrika italiane MedPlast.

Fasada/Izolimi

Fasadat e jashtme janë të prodhuara nga kompania austriake ‘Murexin-Austria’ e cila përdor një sistem modern, ekologjik dhe të shëndoshë që garanton ruajtjen e temperaturës.

Lokacioni

Rr. Holger Petersen, Veternik, Prishtinë